Casa Conmigo

Kuren in de AlgarveZodra je Casa Conmigo binnenstapt, heb je het gevoel van ‘home away from home’, oftewel: thuiskomen in Portugal. De weelderige tuin, de mooie villa,de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor, dat je meteen in de relax-modus belandt.

De Casa heeft tien gastenkamers met eigen badkamer, een gezellige woonkamer (met ruim gevulde boekenkast), een open keuken, een ruime veranda, een grote badkamer waar tijdens de kuurweken ‘s morgens de wisseldouches plaatsvinden en een heerlijke sauna met dompelbad.

Mindful in de Algarve

Yoga, sport en stilteterras, loungeterras en infrarood,- + Finse sauna

Het huis is gebouwd op een heuvel (Belomonte = mooie berg). Bij het zwembad bevinden zich ook de drie massagehuisjes, de jacuzzi en de gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt voor de yoga, sport, mindfulness, trainings- en andere groepsactiviteiten. Nieuw is het loungeterras met een infrarood sauna die je individueel (max. 2 personen) kunt gebruiken.

Rondom het huis zijn verschillende terrassen aangelegd, waaronder het stilteterras. Dit is een heerlijke plek om je even helemaal terug te trekken.

Casa Conmigo grenst aan landelijk gebied, ideaal voor een wandeling met de groep of op eigen gelegenheid.

Mindfulness bij Casa Conmigo  Kuren bij Casa Conmigo  Sauna bij Casa Conmigo  Rust bij het stilteterras van Casa Conmigo

Groepsactiviteiten bij Casa Conmigo  Trainingsactiviteiten bij Casa Conmigo  Sfeervolle é´n- en tweepersoonskamers  Gemeenschappelijke ruimte bij Casa Conmigo

Sfeervolle kamers bij Casa Conmigo      Eigen sanitaire voorzieningen bij Casa Conmigo

Omgeving van Casa Conmigo

Casa Conmigo ligt op 5 kilometer afstand van zee, net buiten Portimão. De afstand van vliegveld Faro naar Portimão is 68 kilometer. In de directe omgeving liggen leuke plaatsen als Alvor, Lagos, Silves en Carvoeiro.

Sport en ontspanning bij Casa Conmigo