Wellness Beauty-arrangement

Extra massages bij Casa ConmigoWil je deze week vooral lekker uitrusten en genieten van alles dat Casa Conmigo te bieden heeft? Heb je misschien een partner die wil golfen en jij niet? Laat je verwennen met het door ons samengestelde beauty-arrangement. Naast het al uitgebreide standaardpakket (een voetreflexbehandeling, lichaamsmassage en een stoelmassage) krijg je het volgende extra:

  • een lichaamspakking met karwendel of algen
  • een beauty behandeling met de topproducten van Ariane Inden
  • naar keuze: een pedicure of manicure behandelingOntspannen massage bij Casa Conmigo

Daarnaast kun je genieten van het zwembad, de jacuzzi en onze sauna. Diverse sporttoestellen staan tot je beschikking en gedurende de week zullen er voor de liefhebber yoga en sportlessen georganiseerd worden. Er is voor iedereen een programma dat past!

Wil je in de loop van de week toch wandelen, golfen (golfles), of nog meer behandelingen dan kun je het pakket daarmee uitbreiden. Beauty behandeling met de topproducten van Ariane Inden bij Casa ConmigoMaak van deze week echt helemaal jouw week. Een boek lezen in de woonkamer, lekker lui zijn, met een drankje aan het zwembad of genieten op het stilte-terras: het is allemaal mogelijk!

Details wellness vakantie bij Conmigo