Dagprogramma wellnessMassage tijdens de wellnessweek bij Casa Conmigo Portugal.

Alle activiteiten zijn op basis van vrijwilligheid: doe waar jij zin in hebt.

  • 8.30 – 10.00 uur: ontbijt met onder meer vers (zelfgebakken) brood, kaasjes, yoghurt / kwark, muesli, een eitje, fruitsalade en vers sap
  • rond 10.00 uur: vertrek voor de wandeling, golf of aanvang behandeling
  • 13.00 uur: lunch (tijdens de wandelingen gebruik je de lunch onderweg, de golfers krijgen een lunchpakket mee)Ontspannen tijdens de wellnessweek bij Casa Conmigo Portugal.
  • 19.00 uur: gezamenlijk diner, vegetarisch of vis

Yoga, sport, wandelen en meer

Voor de liefhebbers is er viermaal per week ’s ochtends sport of yoga in onze buitenruimte.

Boek je een wandel- of beautyarrangement dan heb je driemaal een behandeling of wandeling.

Je kunt natuurlijk ook ter plaatse bovenop het basispakket een wandeling of extra (beauty-)behandeling boeken.

Sauna tijdens de wellnessweek bij Casa Conmigo Portugal.’s Avonds is er desgewenst een programma: naar het centrum van Alvor, of Lagos, genieten op het strand van een mooie zonsondergang, film of sauna.

Alle gasten, ongeacht een eventueel arrangement, ontvangen een intake + voetreflexbehandeling en een lichaamsmassage (55 min.). Wij zorgen voor een passend rooster.

Tussendoor kun je fitnessen, mountainbiken, paardrijden, duiken, etc. En natuurlijk kun je je ook terugtrekken en genieten van een boek aan het zwembad, op één van de terassen of in de woonkamer. Voor de liefhebbers zijn er verschillende excursies, op eigen gelegenheid of volgens het programma.

Bovenal geldt… het is jouw week, jij bepaalt hoe deze eruit ziet.Hotsten massage tijdens de wellnessweek bij Casa Conmigo Portugal.

Details van de wellnessweek

Themaweken vitaliteit, mindfulness, wellness, yoga